ΝΙΚΗσε Φωκικό και κατέκτησε το τουρνουά της Άμφισσας

Η εντεκάδα της Νίκης στο φιλικό με Ναυπακτιακό Αστέρα

Ένα γκολ του Λόρι Κέρι στο παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Φωκικό έκρινε τον νικητή του τουρνουά της Άμφισσας, στο οποίο συμμετείχε και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Τα τρία παιχνίδια ήταν 45λεπτα με πρώτο αυτό της Νίκης με τον Ναυπακτιακό, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, δεύτερο της βολιώτικης ομάδας με τον γηπεδούχο Φωκικό, στο οποίο οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 1-0 και τρίτο αυτό του Ναυπακτιακού με τον Φωκικό στο οποίο δεν σημειώθηκε τέρμα. Έτσι η Νίκη συγκεντρώνοντας τέσσερις βαθμούς κατέκτησε την πρώτη θέση, δεύτερος κατετάγη ο Ναυπακτιακός  που συγκέντρωσε δύο βαθμούς και στην τελευταία θέση ο Φωκικός με έναν βαθμό.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ναυπακτιακό, η Νίκη αγωνίστηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Αλμυρό. Την εστία υπερασπίστηκε ο Παπαδόπουλος, Μετούσι, Παπαδήμας, Λάιος και Κυριαλάνης αποτέλεσαν την αμυντική γραμμή, Μέτσε και Ιορδανίδης στον άξονα μπροστά από την άμυνα, Ματθαίου και Βουρδάκης κάλυψαν τις δύο πτέρυγες της επίθεσης και ο Φάμπιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αλέξανδρο Αναστασίου.

Χωρίς την κλασική φάση μπροστά στις δύο εστίες αλλά με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι πιο απειλητική ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά, με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η πρώτη φάση για το συγκρότημα του Φάντζιο Μπούις καταγράφηκε στο 16’ όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέτσε ο Μανιάτης κράτησε το «μηδέν» πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Παπαδήμα σε κόρνερ του Κυριαλάνη πέρασε άουτ, ενώ στο 26’ και το σουτ του Βουρδάκη είχε την ίδια κατάληξη. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του 45λεπτου αγώνα ο Ναυπακτιακός απείλησε με σουτ του Κοντογιάνη, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σταθερά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Παπαδόπουλος, Μετούσι, Κυριαλάνης, Παπαδήμας, Λάιος, Μέτσε, Ιορδανίδης, Ματθαίου, Βουρδάκης, Αναστασίου, Φάμπιο

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μανιάτης, Καζάνας, Χριστόπουλος, Κοκόνης, Θεοχάρης Γιαννόπουλος, Σαμπανέι, Κονίδας, Γραμματικόπουλος, Ζαφειράκης, Γκασούκας

Για τον Ναυπακτιακό έπαιξαν και οι Κοντογιάννης, Κωστής, Ροντρίγκο, Σδρόλιας

Φωκικός – Νίκη Βόλου 0-1

Στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά η νίκη κρίθηκε στο 19’ όταν ο Δωματάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουβέλη, με τον Κέρι να το εκτελεί εύστοχα, γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Φάντζιο Μπούις έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες που μετείχαν στην αποστολή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φωκικός: Παπαδόπουλος Βαγγέλης, Κουβέλης, Σεΐχ, Στάνιτς, Κουρέλης, Άλεν, Μανωλιάς, Σταθουλόπουλος, Μεγάλος, Τάλες, Πρίφτης

Nίκη Βόλου: Παπαδόπουλος Κώστας (43′ Τασιάς), Μετούσι (16′ Δωματάς), Κυριαλάνης, Παπαδήμας (40′ Κουτσούκης), Λάιος, Μακενγκό, Ιορδανίδης (21′ Σιώμος), Ματθαίου (16′ Καντούτσης), Βουρδάκης (16′ Κέρι), Αναστασίου (21′ Βουκομάνοβιτς), Φάμπιο (40′ Χριστίδης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις