Στο Καρπενήσι ο Αμβρυσσέας έως 28 Αυγούστου (αποστολή)

Από 19 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή της ομάδας των ανδρών του Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου, που αναχώρησε την Δευτέρα (20/8) για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της για την σεζόν 2018-2019 που θα την βρει να αγωνίζεται για δεύτερη, σερί, σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αποστολή θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 28/08 και θα διαμένει στο “Lecadin” hotel. Στο διάστημα της παραμονής η ομάδα, θα δώσει μια ή δυο φιλικές αναμετρήσεις, με ομάδες που προετοιμάζονται εκεί και θα γίνουν γνωστές αύριο (Τρίτη, 21/08).

Η αποστολή
Μετά από την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο προπονητής της ομαδας, Αντώνης Δρακόπουλος, ανακοίνωσε την “αποστολή”.

Την αποστολή απαρτίζουν 19 παίκτες και είναι οι:
Ιωαννίδης, Παπαβασιλείου, Στασινόπουλος, Καραλής, Φιλίππου, Αντωνιάδης, Ζυγογιάννης, Τέλλος, Γούλας, Βλάχος, Τοπάλη, Χαραλαμπίδης, Δήμου, Αντώνιου, Μανιδάκης, Σεϊτι, Βαφειάδης, Σένκα, Ντάνιελ !
Εκτός του προπονητή Αντώνη Δρακόπουλου θα είναι και οι:
Χρήστος Περγαντίνας (γυμναστής),
Μάκης Τσανίδης (προπονητής τερματοφυλάκων),
Παναγιώτης Καστρίτης (φροντιστής)
Συνοδός απο το Δ.Σ  της αποστολής είναι ο Γαρύφαλος Πετράκος.

Ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός” για το φιλικό
Χθες (Κυριακή, 19/8), η ομάδα του Διστόμου, έδωσε φιλικό – προπονητικό δίτερμα, διάρκειας 60 λεπτών, με την ομάδα της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”, στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς. Στο προπονητικό αυτό παιχνίδι η ομάδα του Αμβρυσσέα ηττήθηκε με σκορ 4-0.
Η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί την “πράσινη” Π.Α.Ε. για το φιλικό αυτό:
«Η διοίκηση του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Ευχαριστεί την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την διεξαγωγή του χρήσιμου αυτού φιλικού και για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδα μας».

starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις