Ισόπαλοι Πιερικός και ΑΟ Σελλάνων στην Κατερίνη

Φανερά βελτιωμένος έδειξε στην Κατερίνη ο ΑΟ Σελλάνων και στο 3ο -κατά σειρά- φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας!

Κόντρα στον Πιερικό, αντίπαλο ίδιας κατηγορίας, η ομάδα του Προαστίου έδειξε ότι σιγά-σιγά ρολάρει, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένους τον Αλέξανδρο Κούρτογλου και τους συνεργάτες του για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για το βαθμό εμπέδωσης και απόδοσης στο χορτάρι, των νέων στοιχείων που εισάγονται στο παιχνίδι των Κυανόλευκων.

Στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, ο ΑΟΣ παρέμεινε σε υψηλούς ρυθμούς, αφού μετά τον ΑΟ Υπάττου, τέθηκε αντιμέτωπος με αντίπαλο που διαθέτει ανάλογη ποιότητα και φυσικά πιο «εμπορικό» όνομα.

Τόσο ο Λεωνίδας Μπίλης, όσο και ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές τους να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό σε όσα τους ζητήθηκαν, παρά την υψηλή θερμοκρασία.

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους Κυανόλευκους να φτάνουν εύκολα στην περιοχή του Κούζα, που όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ο Πιερικός πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και προσπάθησε να απειλήσει μόνο με στημένες φάσεις, χωρίς μεγάλη ευκαιρία.

Έτσι και χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ μπήκαν στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δυο ομάδες.

Στην επανάληψη, η εικόνα παρέμεινε ίδια όσον αφορά αυτή του πρώτου μέρους με τις δυο ομάδες έχουν καλή ανασταλτική λειτουργία και να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις.

Στο 77΄ πολύ καλή ενέργεια του Τάχου από αριστερά και σέντρα στην περιοχή του Κουτσόπουλου, με τον Σεχολάρι να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Πιερίας.

Στο 86΄ο Παπαδημητρίου βρέθηκε πίσω από την πλάτη των αμυντικών του Πιερικού και με όμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Γ. Ασλανίδης, με βοηθούς τους Ατματζίδη και Μαυρόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς Αλ., Κραγιόπουλος Στεφ., Χατζηδίμπας, Σκλιοπίδης, Καρτσαμπάς Αθ., Κυπαρίσσης, Σεχολάρι, Βενάρδος, Δαδάκος. Αγωνίστηκαν και οι: Πατσογιώργος, Τάχος, Κραγιόπουλος Μαν., Λαμπίρης, Τσούχας, Γαλανόπουλος, Μπατσαράς, Λυκούργος, Μαυρίδης.

ΑΟ Σελλάνων (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξανθόπουλος, Τζάνης, Κούρκουλας, Αρχοντής, Θεοδωρόπουλος, Χατζής , Τζέκος, Μπιτέλης, Κοντός. Αγωνίστηκαν και οι: Γκαντής, Πατσαρούχας, Υφαντής, Κόκκινος, Μπαλτάς, Γιαγιάκος, Παπαδημητρίου, Μπακρατσάς, Παπαδημητρόπουλος, Μπούσδρας.

*Για τον ΑΟ Σελλάνων δεν αγωνίστηκε ο ανέτοιμος Ευ. Τσιρογιάννης και ο Κώστας Χαντζής για προληπτικούς λόγους.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις