Ομορφαίνει η “κλούβα” από ντόπιους επιχειρηματίες

Ομορφαίνει η «κλούβα». Η θρυλική έδρα της Νίκης δεν έχει καμία σχέση με το… χωράφι που ήταν πριν από κάποιους μήνες. Το τελευταίο διάστημα έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα όμορφο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενεί τους αγώνες της βολιώτικης ομάδας την επόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου έμεινε πιστή στις εξαγγελίες της περί αναμόρφωσης του γηπέδου. Πράγματι τα αποδυτήρια ανακαινίστηκαν πλήρως, τοποθετήθηκε καινούργιος χλοοτάπητας τόσο…

…στο κεντρικό, όσο και στο βοηθητικό γήπεδο του «Παντελής Μαγουλάς», ενώ στη συνέχεια έγινε και η βαφή των χώρων.

Η αρχή έγινε με τα δύο πέταλα, ενώ πλέον ολοκληρώθηκε και η βαφή της σκεπαστής. Ταυτόχρονα με προσωπική εργασία φίλων της ομάδας καθαρίστηκαν οι κερκίδες από τα χόρτα και πλέον το γήπεδο έχει αρχίσει να παίρνει τη μορφή που επιθυμούν οι φίλαθλοι.

Βέβαια οι εργασίες ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής είναι να ξεκινήσουν άμεσα έργα και στα αποδυτήρια του πίσω γηπέδου, όπου θα προπονούνται τα παιδιά της Ακαδημίας, ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές παροχές.

Τα χρήματα για όλες αυτές τις εργασίες (που έγιναν και αναμένεται να γίνουν) προέρχονται από μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ντόπιους επιχειρηματίες, που έβαλαν το χέρι στην τσέπη θέλοντας να ξαναπάρει η «κλούβα» την όψη που της αρμόζει και να αποτελεί τη δέουσα έδρα για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως η Νίκη.

πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις