Ολόγυμνη στο ξενοδοχείο της Αγγλίας!

Μουντιάλ έχουμε, οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν στη Βραζιλία αυτή την εποχή. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα πρέπει να μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα αυτό που συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο Ρίο.

Το “παράξενο” έχει να κάνει με την εμφάνιση μίας νεαρής κοπέλας στο μπαλκόνι ενός δωματίου του “Royal Tulip”, η οποία φρόντισε να γίνει πρωτοσέλιδο στα αγγλικά ΜΜΕ με την επιλογή της να έχει απαλλαγεί από κάθε ένδυμα που θα μπορούσε να φοράει πάνω της…

Η εφημερίδα Daily Star παρουσίασε το θέμα με την “άγνωστη” που θέλησε να αναστατώσει την αποστολή της Αγγλίας.

“Δεν ήταν και πολύ ντροπαλή. Φαινόταν σαν να προσπαθούσε να αποσπάσει την προσοχή κάποιου. Γνώριζε καλά πως μπορούσε να την δει κάποιος”, δήλωσε άνθρωπος που είχε… θέα στο μπαλκόνι την επίμαχη στιγμή.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν τις Wags των άσων της εθνικής Αγγλίας εκνευρισμένες, θεωρώντας πως υπάρχουν άτομα που έχουν βάλει στο στόχαστρο παίκτες των “λιονταριών”, με την ίδια πηγή να τονίζει ωστόσο πως ο Ρόι Χόντσον έχει φροντίσει ώστε τέτοια σκάνδαλα να μην έχουν θέση στα “τρία λιοντάρια” επί δικής του θητείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις