Φεύγουν πολλοί παίκτες από τον Ολυμπιακό Β.

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά θα απασχολήσει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αφού πρώτα βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν να… τρέξουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παραμένει άγνωστο πόσοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα χρονιά.
Στις 30 Ιουνίου…

…λήγουν αρκετά συμβόλαια και συγκεκριμένα αυτά των Θοδωρή Γκίτκου, Παναγιώτη Κατσιαρού, Θανάση Κωστούλα (και οι τρεις πρόκειται να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια), Κώστα Καπετάνου, Γιάννη Κατσίκη, Άγγελου Σταυράκη, Δημήτρη Αρβανίτη.
Ο Σταμάτης Καρράς ανανέωσε τη συνεργασία του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ενώ παρότι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά οι Μάριο Μπρέσκα, Ιβάν Καρίλ, Ηλίας Ιωάννου, Βιθέντε Μόνχε, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι Στάθης Ρόκας, Μάρκεζ Κριστόμπαλ, Χρήστος Μελίσσης, Λευτέρης Γιαλούσης, Μάριο Γκούρμα, Θανάσης Πινδώνης, Θανάσης Γεωργίου, από τους έμπειρους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα χρονιά τις υπηρεσίες τους στην ομάδα,παρότι κάποιοι μάλλον θα αποχωρήσουν. Επισης, οι νεαροί Αλέξανδρος Ζέρης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Κόμνος, Άγγελος Κολημήτρας, Νίκος Ντινόπουλος, Δημήτρης Κεσίδης, Θανάσης Μπόρας θα παραμείνουν στην ομάδα. Ο Μιχάλης Παπανικόλας, τέλος, θεωρείται εδώ και καιρό ξένο σώμα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις