Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Αρχική ΕΠΣΘ Α' ΕΠΣΘ “Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας

“Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας

Εκτός έδρας νίκη για τον Αίαντα. Η ομάδα της Σούρπης έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Αργαλαστής, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕ 2002.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα για να γίνει το 48ο λεπτό το 0-1 με πλασέ του Βούλγαρη. Το 0-2 έγινε στο 74’ με τον Παπουτσή, ο οποίος σκόραρε με σουτ πάνω στην κίνηση. Στο 77′  είχαμε τη μείωση του σκορ σε 1-2 με γκολ του Παρίση. Το τελικό 1-3 σημειώθηκε στο 83′ από τον Κομπούρα με σουτ.

Α.Ε. 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Στόικος, Παπαϊωάννου (70’ Σουλάι), Γαλάνης, Γώγος, Προβιάς, Παρίσης, Κόρδα, Πολυχρόνου, Σιαμέτης (75’ Βεργοζήσης).

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής (66’ Κατσαβριάς), Παπουτσής, Μακανίκας (85’ Κουτσουράκης), Μπιρτσάι, Βούλγαρης, Δημητρίου, Πιτσάβας (74’ Κομπούρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com