Η Νίκη μπορεί να συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα όμως κατάφερε να κερδίσει και να παραμείνει “απόλυτη” στο πρωτάθλημα έχοντας τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς.
Το τέρμα που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιάννης Λουκίνας στο 14′ με κεφαλιά, με τον επιθετικό της βολιώτικης ομάδας να φτάνει τα τέσσερα.
Ντεμπούτο με τα κυανόλευκα έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, ο Απόστολος Βέλλιος που πέρασε στο παιχνίδι αντί του Λουκίνα, στο 87ο λεπτό.
Το ματς
Στο 14ο λεπτό η Νίκη έφτασε κοντά στο 1-0 όταν ο Γκαντέλιο γέμισε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Λουκίνας πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά, όμως ο Βρακάς με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Τρία λεπτά αργότερα ο Παναγιώτου ανέτρεψε τον Λουκίνα εντός περιοχής, ο διαιτητής αρχικά δεν υπέδειξε παράβαση, ωστόσο, προφανώς με την υπόδειξη του Β’ βοηθού, σφύριξε φάουλ, προκαλώντας την έκπληξη των παικτών της Νίκης, καθώς η παράβαση ήταν εντός της μεγάλης περιοχής.
Ένα μακρινό σουτ του Κιβρακίδη στο 24’ λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Μπρικλιάτσα και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βρακά που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.
Στο κόρνερ που ακολούθησε η Νίκη άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο. Ο Λώλης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Λουκίνας με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-0 των γηπεδούχων στο 25’.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κερδίζοντας μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 51’ ο Συμεωνίδης σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι της εστίας του Γκαραβέλη.
Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Γκαραβέλη να εξουδετερώνει χωρίς πρόβλημα το δυνατό σουτ του Μπρικλιάτσα.
Ο Σαποβάλοφ που είχε περάσει στο 60’ στη θέση του Στοΐλκοβιτς, έκανε δυνατό σουτ λίγα μέτρα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βρακά.
Στο 76′ ο Πέττας έστρωσε όμορφα στον Λώλη, όμως το σουτ του επιθετικού της Νίκης ήταν εντελώς άστοχο.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση στο 84′. Σε φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Αριγίμπι όμως από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σουτάρει “γεμάτα” με αποτέλεσμα να εξουδετερώσει εύκολα ο Γκαραβέλης.
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν απέδωσε καρπούς με συνέπεια να παραμείνει το 1-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Μαυρίδη
Οι συνθέσεις
Νίκη Βόλου (Κ. Γεωργιάδης): Γκαραβέλης, Κιβρακίδης Γκαντέλιο, Τζανετόπουλος, Σιούτας, Έππας, Σίλβα (60’ Βουτσάς), Πέττας (87′ Αρίας), Λώλης (78′ Γιακουμάκης), Στοΐλκοβιτς (60’ Σαποβάλοφ), Λουκίνας (87′ Βέλλιος)
ΠΑΣ Γιάννινα (Ν. Κούστας): Βρακάς, Πρεκατές (65’ Πρεκατές), Σελιμάι (65’ Ναούμης), Παναγιώτου, Δούμας, Συμεωνίδης (76′ Τσιρής), Μπρικλιάτσα, Κρυπαράκος (78′ Κοντονίκος), Ροζάριο(65’ Φλόρες), Αριγίμπι, Μπουλάρι
Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ημαθίας)
Βοηθοί: Φακανάς Ιωάννης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Φράγιος Αναστάσιος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις