
Φτηνά τη γλίτωσε ένας 18χρονος φοιτητής που δέχτηκε επίθεση από παρέα 15, περίπου, ατόμων επειδή φορούσε μπλούζα της ΑΕΛ – Ερευνες της αστυνομίας για τους δράστες

«Είδα έναν άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος μου και να φωνάζει “βγάλε τη φανέλα τώρα, εδώ είναι Νέα Ιωνία”. Μετά όλα μαύρισαν». Με αυτά τα λόγια περιγράφει αποκλειστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο νεαρός φοιτητής στον Βόλο, τις πρώτες στιγμές της επίθεσης που δέχθηκε από παρέα ατόμων, όταν ο ίδιος με τους συμφοιτητές του είχαν πάει να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Αγίας Αννας, στην περιοχή του Καπακλί, την Τρίτη, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές, αφού οι δράστες του σοβαρού επεισοδίου παραμένουν άφαντοι.
Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών περίπου στις 5 τα ξημερώματα και έφυγε αμέσως για το πατρικό του στον Τύρναβο, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν φέρει εσωτερικές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι δύο φίλοι του τραυματίστηκαν ελαφρά, ο ένας στο χείλος και χρειάστηκε να κάνει ράμματα και ο άλλος χτύπησε στην κνήμη.
Συγκλονίζει η περιγραφή του 18χρονου φοιτητή
«Με έριξε κάτω και ξεκίνησε να με χτυπάει. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω και σε κλάσματα δευτερολέπτων ξεκίνησαν να με χτυπούν και οι υπόλοιποι. Δεν έβλεπα τίποτα. Ημουν πεσμένος και προσπαθούσα να προστατευθώ», περιγράφει ο 18χρονος, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης και νιώθοντας ευγνώμων για το γεγονός ότι την «γλίτωσε» μόνο με μερικές μελανιές στο πρόσωπο και ένα ελαφρύ οίδημα.
Ο 18χρονος περιγράφει ότι τον χτυπούσαν με τα χέρια, τα πόδια και με κράνος στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με τον ίδιο να επισημαίνει ακόμη πως όταν σηκώθηκε αιμορραγούσε από τα αυτιά και είχε πόνους στα δόντια.
Με ταξί στο Νοσοκομείο…
Οι δράστες έβαλαν στον στόχο τον 18χρονο με τη φανέλα της ΑΕΛ, ωστόσο οι υπόλοιποι της παρέας του προσπάθησαν να επέμβουν και να γλιτώσουν τον φίλο τους από τη μανία των επιτιθέμενων.
Τα νεαρά παιδιά, μόλις έληξε το συμβάν, έτρεξαν να μπουν στο αστικό λεωφορείο. Οι ίδιοι λένε πως το όχημα είχε σταματήσει περίπου 30 μέτρα μακριά και πως ο οδηγός δεν άνοιγε την πόρτα για να μπουν μέσα.
«Είχε κλειστή την πόρτα και μας έλεγε ότι δεν θέλει να εμπλακεί και να λερώσει το λεωφορείο του με αίματα» κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ νεαρός φοιτητής που ενεπλάκη στο περιστατικό.
«Μας ενημέρωσε ένας γονέας σχετικά με το περιστατικό και αμέσως αναζητήσαμε την αλήθεια. Ο οδηγός είδε τη συμπλοκή να γίνεται μπροστά στα μάτια του και άνοιξε την πόρτα στα παιδιά, όταν εκείνα εμφανίστηκαν στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το λεωφορείο» ήταν η ενημέρωση που είχε ο κ. Ευαγγελινός από τον οδηγό, και συνέχισε λέγοντας: «Σε κάθε περίπτωση οι φοιτητές επιβιβάστηκαν τελικά και επέστρεψαν με λεωφορείο στα σπίτια τους».
Ο 18χρονος πάντως φτάνοντας σπίτι του δεν ένιωθε καλά. «Πήγα σπίτι, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι το πρόσωπό μου ήταν πολύ πρησμένο. Κάλεσα τον φίλο μου και πήραμε ταξί για το νοσοκομείο», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, περιγράφοντας την ακολουθία των γεγονότων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις