Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026
Αρχική Α' ΕΠΣΘ Ολυμπιακός Βόλου Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου, 5-0 τον Αίαντα Σούρπης

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου, 5-0 τον Αίαντα Σούρπης

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας τον Αίαντα Σούρπης με σκορ 5-0.

Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή στο πρώτο μέρος, απείλησαν λίγες φορές την εστία του Χαλάτση με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κυλά προς το 0-0. Ωστόσο στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ο Λαγός με κεφαλιά σε κόρνερ του Νικολούλη, άνοιξε το σκορ, με το τέρμα να αφιερώνεται στον Μαλαμούλη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι (φωτό)

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην μπορεί να διασπάσει εύκολα την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε στο 59′ όταν ο Γιαννιτσάνης δεν είπε όχι στην πάσα πάρε-βάλε του Κεϊτά, κάνοντας το 2-0 για τους ερυθρόλευκους και βάζοντας τέλος σε όποια όνειρα των παικτών του Αίαντα για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για τα επόμενα 30 λεπτά κυριάρχησε, πέτυχε ακόμη τρία τέρματα και θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον δείκτη του σκορ αν δεν πατούσε φρένο στο 78′ όταν ο Κεϊτά από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 64′ με πλασέ έκανε το 3-0, με τον Αναστασίου δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του.

Ολυμπιακός Βόλου: Κωνσταντίνου, Ανδρικόπουλος, Τίτου, Ζέρης, Παπακώστας, Λαγός, Νικολούλης (73′ Σταυραντώνης), Τζιάνης (46′ Γιαννιτσάνης), Κεϊτά (79′ Τσιάτσιος), Ίλιτς (68′ Αναστασίου), Μπάλλας (79′ Αγγελής)

Αίας Σούρπης: Χαλάτσης, Κωστούλας, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας Ι. (43′ Νικογιάννης), Χριστέλος (83′ Ιζάι), Δημητρίου, Χειλάς, Ντούρας, Κατσιαβριάς Α., Λάμπος, Κατσιαβριάς Δ. (79′ Ξηροκώστας Α.)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com