Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής της Α’ ΕΠΣΘ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ρήγα Φεραίο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29’ με κεφαλιά του Αλεξίου, με τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ του Γιώργου Μπάλλα.
Το ματς
Μόλις στο 7’ ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρικόπουλου από τον Σιαφαρίκα. Την εκτέλεση του Τάτου, δύο λεπτά αργότερα, απέκρουσε ο Μπαλιού κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Η συμπαγής αμυντική λειτουργία του Ρήγα έβαλε δύσκολα στους ερυθρόλευκους που είχαν μεν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν το γκολ που θα άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Αντιθέτως ο Ρήγας έδειχνε πιο επικίνδυνος στις επιθετικές μεταβάσεις του. Στο 25’ ο Βλάχος με γυριστό σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντίνου. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Βελεστινιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Γκάγκας εκτέλεσε κόρνερ, με τον Αλεξίου να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός Βόλου έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Σε κόρνερ των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε στον Μπάλλα που ευστόχησε με μακρινό σουτ για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Μία κεφαλιά του Οικονόμου στο 53’ σε κόρνερ του Ρήγα, η μπάλα πέρασε άουτ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να απαντά με σουτ του Νικολούλη που εξουδετέρωσε ο Μπαλιού στο 62’.

Η τελευταία αξιόλογη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 76’ με το σουτ του Μπουμπούκη να καταλήγει άουτ.

Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος
Βοηθοί: Κ. Τασιόπουλος, Αγγελόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ζαλίκας): Κωνσταντίνου, Ανδρικόπουλος, Τίτου (80’ Αγγελής), Ζέρης, Παπακώστας, Λαγός, Τάτος (90’ Τζιάνης) Μπάλλας, Κεϊτά (60’ Ίλιτς), Γιαννιτσάνης (90’ Κορέλας), Νικολούλης (80’ Τσιάτσιος).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Κούρτογλου): Μπαλιού, Καραμπούζης, Βλιώρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γάρος (65’ Μπουμπούκης), Γκουγκουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Σιαφαρίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις















