Ανακοίνωσε Γιαννίτση ο Φοίνικας Πολίχνης!

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Πολίχνης (ομάδα Α’ Θεσσαλονίκης) συνεργασίας με τον Μιχάλη Γιαννίτση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου.

Λίγες μέρες πριν ο έμπειρος σέντερ μπακ είχε συναντηθεί με τον κ. Τζήμα και είχαν συμφωνήσει να παραμείνει στους ερυθρόλευκους και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει προκαταβολή και είχε κάνει δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Γιαννίτσης το πρωί της Παρασκευής ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου πως οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι του επιβάλλουν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε από τον Φοίνικα Πολίχνης, χωρίς τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού Βόλου

Η ανακοίνωση:

“Η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Γιαννίτση! 🔴⚪️
Ο Μιχάλης αποτελεί μια προσθήκη υψηλής ποιότητας και εμπειρίας, με πολυετή παρουσία στα ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές στη Super League, και συνέχισε σε ιστορικές ομάδες όπως οι Καλλιθέα, Κισσαμικός, Σπάρτη, Τρίκαλα, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, καταγράφοντας πάνω από 230 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Με ηγετική παρουσία στο γήπεδο, τακτική αντίληψη, ψυχραιμία και δύναμη στις εναέριες μονομαχίες, ο Μιχάλης έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας και να προσδώσει εμπειρία και χαρακτήρα στα αποδυτήρια.
👊 Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στον Φοίνικα Πολίχνης και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις