Με μία μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε η Νίκη Βόλου, στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, όσον αφορά την αναβολή των αγώνων υδατοσφαίρισης που ήταν προγραμματισμένοι για διεξαχθούν, το Σαββατοκύριακο, στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος”. “Διοργανωτής είναι η ΚΟΕ και εμείς μια από τις αγωνιζόμενες ομάδες” διευκρινίζει το βολιώτικο σωματείο, καθώς υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να του χρεώσουν την αργοπορία του αιτήματος της ΚΟΕ.
Η ανακοίνωση:
“Από την περασμένη Παρασκευή (20/6) μέχρι και τη Δευτέρα (23/6) που περιμέναμε υπομονετικά και με τη σκέψη και το είναι μας στα παιδιά μας, που αγωνίζονται σε τρεις διαφορετικές αποστολές: σε Χίο (παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής νέων-νεανίδων),
Πάτρα (πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στίβου) και Λάρισα (εαρινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κολύμβησης), η Νίκη Βόλου σε απόλυτη δράση μέσα στους στίβους και στις πισίνες αγωνίστηκε και μας πρόσφερε για ακόμη μία φορά στιγμές μοναδικής υπερηφάνειας.
Σε αυτά τα παιδιά χρωστούμε ευγνωμοσύνη και για αυτούς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να δίνουμε δυνατότητες εξέλιξης να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους.
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και συνθέτουν την απόλυτη και καθαρή εικόνα που μας εκφράζει.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τους προπονητές και τους γονείς.
Σε μια στιγμιαία ανάπαυλα, καθώς στη Χίο συνεχίζονται οι προσπάθειες των δύο κοριτσιών μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που μας κάνουν υπερήφανους σε εθνικό επίπεδο με τη γαλανόλευκη έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
Με υπευθυνότητα και αφοσίωση στην αθλητική μας υπόσταση λειτουργούμε σε συνεργασία με όλους για να προάγεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός.
Σε ότι αφορά το θέμα της ακύρωσης των αγώνων υδατοσφαίρισης της ομάδας μας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Εθνικής κατηγορίας, το αυτονόητο δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω εξήγηση.
Διοργανωτής είναι η ΚΟΕ και εμείς μια από τις αγωνιζόμενες ομάδες.
Ενημερωθήκαμε, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, με έγγραφο της ΚΟΕ για την ημερομηνία και τον τόπο των αγώνων και στη συνέχεια με νέο έγγραφο που γνωστοποιούσε την ακύρωσή τους, λόγω μη έκδοσης της σχετικής άδειας, αναμένοντας επίσημη ενημέρωση για τον καθορισμό νέας ημερομηνίας και τοποθεσίας.
Καμία άλλη υποχρέωση και καμία άλλη αρμοδιότητα δεν είχαμε πέρα από την αγωνιστική μας παρουσία και στο κάδρο δεν μπορεί να μπαίνουμε αυθαίρετα.
Γνωρίζουμε απόλυτα όταν λειτουργούμε ως διοργανωτές τις υποχρεώσεις μας και ποτέ μέχρι τώρα δεν παρατηρήθηκε οποιαδήποτε αρρυθμία όταν κληθήκαμε να διοργανώσουμε αγώνες υπό την ευθύνη μας και σε συνεργασία με τους αντίστοιχους εμπλεκόμενες φορείς.
Με υπευθυνότητα σεβόμενοι τις αθλητικές εγκαταστάσεις και εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας λειτουργούμε χωρίς καμία διάθεση επικοινωνιακής προβολής του αυτονόητου και ιδιαίτερης μεταχείρισης πέρα από αυτό που μας αναλογεί και σε καθεστώς απόλυτης ισονομίας.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και αξίες του Συλλόγου μας σε μια διαχρονική διαδρομή 101 χρόνων χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής και επικοινωνιακού κανιβαλισμού.
Σεβόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης στον καθένα, αλλά δεν θα γίνουμε πρωταγωνιστές όταν ο ρόλος μας είναι να υπηρετούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας μέσα σε ένα αυστηρά αθλητικό πλαίσιο.
Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μας και εάν η εικόνα μας ως πρόσωπα επισκιάζεται είναι η μόνη σκιά που αποδεχόμαστε γιατί είναι τα πρότυπα μας και δεν μας ανήκουν, αλλά ανήκουν στην κοινωνία και στην χώρα μας καθώς μας κάνουν όλους υπερήφανους όπως και όλοι οι άλλοι αθλητές όλων των αθλητικών φορέων της πατρίδας μας γνωρίζοντας το δύσκολο μονοπάτι του αθλητισμού και ιδιαίτερα που πρωταθλητισμού που καλούνται κάθε μέρα να διαβούν.
Με σύνεση, υπευθυνότητα, συνεργατικότητα και αποκλειστικά αθλητικό προσανατολισμό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες των αθλητών μας πέρα από κάθε λογική απειλών και εκβιαστικών διλημμάτων και εκτός κάθε περιττής επικοινωνιακής ανάγκης.
Πιστεύαμε πως αυτή η στάση μας έχει γίνει αντιληπτή και δεν χρειάζεται να διατυπώνουμε κάθε φορά αυτό που για εμάς είναι αυτονόητο.
Εάν αυτό μας χαρακτηρίζει κάπως διαφορετικά δεν θα αλλάξουμε προσέγγιση και ούτε θα προσχωρήσουμε σε μια τακτική επικοινωνιακού επαναπροσδιορισμού για να καλύψουμε κάθε προσωπική μας ή άλλη ανάγκη.
Τίποτε απ’ όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονταν να ειπωθούν γιατί είναι τα αυτονόητα και αφιερώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας για να καλύψουμε ουσιαστικές ανάγκες του κύριου έργου μας και χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσουμε αναίτια το χρόνο του καθενός που καλείται να λειτουργεί στο δικό του πλαίσιο ευθύνης.
Καλή συνέχεια στις προσπάθειες των αθλητών μας. Ήδη ανεβάσαμε τη «θερμοκρασία» εν μέσω καλοκαιριού ακόμη πιο ψηλά μέσα από τις αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις, αλλά αυτή είναι η «δροσιά» του αθλητισμού.
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, αυτές μας εκφράζουν και μας καθορίζουν και με αυτές οδηγό θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σεβόμενοι τον διακριτό ρόλο του καθενός και σε πνεύμα συνεργασίας υπηρετώντας τα αθλητικά ιδεώδη που τόσο έχουμε ανάγκη ως κοινωνία και έθνος.
ΥΓ: Υπενθυμίζουμε προς ενημέρωση ότι η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για ενημέρωση είναι www.nikivolou.gr καθώς και η προσφιλής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σελίδα fb η παρακάτω https://www.facebook.com/share/16QDteBqzP/”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις