Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026
Αρχική ΕΠΣΘ Α' ΕΠΣΘ Από ένα βαθμό πήραν Τοξότης και Αγία Άννα

Από ένα βαθμό πήραν Τοξότης και Αγία Άννα

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ πήρε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Τοξότης. Οι «κυανέρυθροι» στο βοηθητικό του ΕΑΚ αντιμετώπισαν την Αγία Άννα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι. Πάντως, αν κρίνουμε από το γεγονός πως η Αγία Άννα ενισχύθηκε σημαντικά φέτος με παίκτες έμπειρους, η ισοπαλία είναι απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για τον Τοξότη.
Ο Τοξότης στο 33’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Γερακίνης τροφοδότησε τον Παπουτσή, με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα, στο 40’ ο Ντίτσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού να κάνει δύο τα τέρματά της, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δουλάς απέτυχε και αυτός να σκοράρει, με τον Αϊντίνι να αποκρούει, με τη μπάλα να βρίσκει εκ νέου το δοκάρι.
Η Αγία Άννα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ με πέναλτι του Τζοβάρα, το οποίο κέρδισε ο Δημολιός.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γερακίνης, Γώγος (76’ Δεμίρης), Νταγκούλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Ντίτσιος, Παπουτσής (85’ Κόρμπας), Λ. Δενελάβας, Δουλάς (60’ Λέτσος), Μάστορας (86’ Πλόχα).
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Δημολιός, Γούτσιος, Μπασδάνης, Ζαρίφης (72’ λ.τρ. Σ. Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Σπ. Ζάγκας (55’ Κολώνιας), Χατζητρακόσιας, Σφάκας (60’ Καλαμίδας), Τζοβάρας, Αντωνίου (46’ Τσουκάλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com