Δείπνο μετά την πρόκριση και πριμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Σάκης Τζήμας τήρησε την υπόσχεσή του και μοίρασε γενναίο πριμ στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη-πρόκριση στο Βελεστίνο, κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε για ακόμη μία φορά πως εκτός από ποδοσφαιρική δύναμη, είναι και μια πραγματική οικογένεια. Οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν με νίκη 2-1 μέσα στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σάκης Τζήμας, που είχε υποσχεθεί πριμ πρόκρισης, υλοποίησε άμεσα την υπόσχεσή του, παραθέτοντας δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και παραδίδοντας ο ίδιος το υψηλό ποσό στον αρχηγό Τάσο Λαγό, για να το μοιραστεί ισότιμα σε όλους τους παίκτες.

Ο πρόεδρος, εμφανώς συγκινημένος, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδοΗ βραδιά κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα, με χαμόγελα και αίσθημα ικανοποίησης για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ολυμπιακού Βόλου σε όλους τους θεσμούς, μέσα και έξω από το γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις