Φινάλε στα πλέι οφ της Stoiximan Super League με “τελικό” ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα για την 3η θέση στο “αντίο” του Βιεϊρίνια, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται με μοναδικό κίνητρο το γόητρο.

Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και στην Τούμπα κοντράρονται ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime), με… έπαθλο το “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αν φυσικά δεν κατακτήσει το Κύπελλο ο ΟΦΗ.

Για δύο αποτελέσματα πηγαίνουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μπορεί να μπήκαν στο μίνι πρωτάθλημα στο -7 από την ΑΕΚ, αλλά πλέον την έχουν προσπεράσει στο +2 και προβάλουν ως το φαβορί για να τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι “ασπρόμαυροι” έρχονται από την ήττα στο Καραϊσκάκη με 4-2, ενώ η Ένωση μετράει 5/5 ήττες στα πλέι οφ, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας της στα χρόνια της Α’ Εθνικής!
Επιστροφή Μαρσιάλ για τον Ματίας Αλμέιδα, που πιθανώς να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ την τρίτη αγωνιστική τιμωρίας εκτίει ο Μουκουντί, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη φυσικά σημασία, αφού θα είναι το τελευταίο στη σπουδαία καριέρα του “κάπτεν” Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Την ίδια ώρα (20:00, Cosmote Sport 1) κοντράρονται στο ΟΑΚΑ με μοναδικό κίνητρο το γόητρο, αφού ο Ολυμπιακός είναι ο φετινός πρωταθλητής, ενώ ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός κλείδωσε από την περασμένη εβδομάδα τη 2η θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Έκτη φετινή τους συνάντηση, καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν αποκλείσει το Τριφύλλι στο Κύπελλο. Αήττητος ο Ολυμπιακός στις πέντε προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις τους (2-3-0), ωστόσο οι Πράσινοι δεν έχουν χάσει στο γήπεδό τους σε 17 σερί αγώνες για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μάλιστα 15 νίκες!
Αρκετά τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, νοκ άουτ οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς, Γεντβάι, τιμωρημένος ο Πελίστρι, ενώ για τους Πειραιώτες απουσιάζουν ξανά οι Κωστούλας και Όρτα, με τον Κάρμο να εκτίει την τρίτη αγωνιστική τιμωρίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις