Νίκη Βόλου: Ανανέωση με Κοντοστάθη και Πρέκα!

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Βαγγέλης Κοντοστάθη και Κλέαρχο Πρέκα ανακοίνωση το μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Βαγγέλη Κοντοστάθη (1.99, SF-PF) για την ερχόμενη σεζόν!
Ο 26χρονος Αλμυριώτης αθλητής έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς λόγω τραυματισμού και πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο στους αγώνες των playoffs.
Ωστόσο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία να δείξει το πολύπλευρο ταλέντο του στην Elite League.
Toυ ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΕΚΑ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βολιώτη αθλητή Κλέαρχο Πρέκα (1.91, PG) για την ερχόμενη σεζόν!
O 21χρονος play maker ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον περασμένο Μάρτιο.
Η Νίκη Βόλου στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Κλέαρχο πολυπλεύρως, και η συγκεκριμένη ανανέωση είναι ακόμα ένα δείγμα πίστης στο ήθος, το ταλέντο και το πνεύμα νικητή του συγκεκριμένου αθλητή που αναμένεται να μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις