Οδεύει προς Βόλο Ερίκ Μπιλέ

Ο Αστέρας AKTOR ξεκινάει τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη σεζόν την Πέμπτη (24/7), όταν και αναχωρεί για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Αρκάδες θα παραμείνουν στην Πολωνία μέχρι και τις 5 Αυγούστου και θα δώσουν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους ξεκινάνε στις 23 Αυγούστου, όπου αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, από την οποία έλειπε ο Ερίκ Μπιλέ. Ο Γάλλος ήταν ουσιαστικά με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο.

Την περασμένη σεζόν δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του, έχοντας 13 συμμετοχές με απολογισμό μόλις μία ασίστ.

athletiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις