Σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και αναμνήσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου τίμησε σήμερα Τρίτη (18/11) τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Δαδάκο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Παρκ». Το «παρών» έδωσαν το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα, πολλοί παλαίμαχοι του συλλόγου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, καθώς και ιστορικοί παράγοντες όπως ο Θανάσης Παπαγιάννης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα με έντονο το αποτύπωμα της ερυθρόλευκης ιστορίας.
Ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Ευθύμης Χούτας ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης. Αναφέρθηκε στην προσφορά του Βασίλη Δαδάκου στον Ολυμπιακό από το 1985 έως το 1988, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 107 συμμετοχές και 20 γκολ, ενώ πανηγύρισε με τους “ερυθρόλευκους” δύο ανόδους, από τη Γ’ και στη Β’ και από εκεί στην Α’ Εθνική.
Ο Σάκης Τζήμας ήταν αυτός που βράβευσε τον Βασίλη Δαδάκο, στον οποίο δόθηκε και μία φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 10, που φορούσε και αυτός όταν ήταν στην ενεργό δράση. Ο κ. Τζήμας μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το τιμώμενο πρόσωπο: “Ο Βασίλης Δαδάκος έχει δημιουργήσει μία από τις καλύτερες οικογένειες στην Κατερίνη πέραν του ότι ήταν σπουδαίος παίκτης. Και εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και φυσικά αγαπάμε τον Βασίλη Δαδάκο. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει κάνει για τον Ολυμπιακό…”.
Ακολούθως τόνισε: “Το ποδόσφαιρο θέλει εξυγίανση και αυτό κάναμε στον Ολυμπιακό. Όμως θέλει και βιωσιμότητα. Δεν μπορεί μόνο ένας να βάζει το χέρι στην τσέπη. Όλοι μαζί πρέπει να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Να ξέρετε ότι λειτουργούμε επαγγελματικά και όχι σαν ερασιτεχνική ομάδα. Μάλιστα είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτόν τον προπονητή και τους παίκτες που πλέον μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοπαίξει και θα προσφέρει στην ομάδα”.
Εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Δαδάκος τόνισε από την πλευρά του: “Ευχαριστώ τον κ. Τζήμα για τη σημερινή ημέρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τεράστιος, είναι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης. Ευχαριστώ τους παλιούς μου συμπαίκτες και τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ και τον Θανάση Παπαγιάννη, που με έφερε εδώ και φόρεσα αυτή τη φανέλα».
Τέλος, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποκάλυψε μία ιστορία που δείχνει το μεγαλείο ψυχής του Βασίλη Δαδάκου: “O Βασίλης Δαδάκος εκτός από άριστος ποδοσφαιριστής ήταν και άριστος χαρακτήρας. Όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θανάσης Παπαγιάννης του βρήκε δουλειά και εκείνος επέστρεψε στην ομάδα περίπου 10 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό είναι το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου, αλλά το μεγαλείο του Ολυμπιακού Βόλου”.
Η ευχάριστη βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και με πολλή ποδοσφαιροκουβέντα από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: olympiakosvolou.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις















