Ο Χρήστος Σπαθής δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή προσπάθεια του Ρήγα Φεραίου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της A’ ΕΠΣΘ, στην επέτειο των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.
Αναλυτικά:
“Η φανέλα δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα.
Είναι ευθύνη, δέσμευση, ταυτότητα.
Και όταν φοράς το περιβραχιόνιο του Ρήγα Φεραίου, αυτά τα τρία έχουν άλλη βαρύτητα.
Ο Χρήστος Σπαθής ανανεώνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ο αρχηγός και αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου παραμένει στην καρδιά της άμυνας και στην κορυφή της ιεραρχίας στα αποδυτήρια.
Ο Ρήγας πορεύεται ξανά με τον παίκτη που εδώ και χρόνια φοράει την κυανόλευκη με σοβαρότητα και καθαρό ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.
Ο Σπαθής δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Είναι μέσα στις προπονήσεις, μέσα στους αγώνες, μέσα στις πολύ υψηλές απαιτήσεις. Ειναι ο παίκτης που η φωνή του δίνει ρυθμό, η παρουσία που ηρεμεί το σύνολο και το μυαλό που διαβάζει το παιχνίδι πριν ακόμα γίνει φάση.
Εκτός γηπέδου, λειτουργεί σταθερά ως επέκταση του τεχνικού τιμ, μεταφέρει το πλάνο, κρατά τα αποδυτήρια ισορροπημένα, βάζει πλάτη σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Η ανανέωση αυτή μόνο τυπική δεν είναι. Είναι κομμάτι της στρατηγικής που θέλει τον Ρήγα να στηρίζεται σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο όχι μόνο σαν παιχνίδι, αλλά σαν σύνολο ευθύνης, ρόλου και συνέπειας.
Με περίσσιο πάθος, εμπειρία και δίψα για διάκριση, ο Χρήστος μπαίνει μπροστά και τη φετινή, πολύ απαιτητική, επετειακή χρονιά, δίνοντας παλμό σε κάθε αγωνιστικό λεπτό και εμπνέοντας κάθε ποδοσφαιριστή που πρόκειται να φορέσει το σήμα του Ρήγα στο στήθος.
Η συνέχεια θα γραφτεί στο χορτάρι.
Εκεί όπου μετράνε μόνο οι πράξεις.
Και εκεί, ο Σπαθής μιλάει χρόνια τώρα.
Αντιδήμαρχε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες μέσα και έξω από το γήπεδο.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις