Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
Αρχική Άλλα Αθλήματα Χάντμπολ Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Κένταυρο Αγριάς

Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Κένταυρο Αγριάς

Σαββατοκύριακο «φωτιά» αναμένεται να είναι το ερχόμενο (22&23 Ιανουαρίου 2022) για τους νεαρούς παίκτες του Κενταύρου Αγριάς. Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τους Πόντιους Κιλκίς, δεν διεξάχθηκε την προηγούμενη Κυριακή (16/1) λόγω αναβολής. Σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (Ο.Χ.Ε) ανέβαλε το σύνολο των παιχνιδιών της 7ης Αγωνιστικής της πρώτης φάσης του 2ου ομίλου (Α’ υποόμιλος) της Β Εθνικής κατηγορίας.

Ως εκ τούτου, η ομάδα της Μαγνησίας θα κληθεί το Σάββατο (22/1) στις 15:00 να αγωνιστεί στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας εναντίον του τοπικού Φέρωνα για την 8η αγωνιστική και σε λιγότερο από 24 ώρες θα αντιμετωπίσει (Κυριακή,12:00) στο ΕΑΚ του Βόλου τους Πόντιους Κιλκίς.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στον υποόμιλο. Η ομάδα των Κρατήρα-Καλαποδά βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες σε 5 παιχνίδια και 8 βαθμούς ενώ ο ΑΟ Εκμάθησης αθλημάτων ακολουθεί με 7 βαθμούς και οι Πόντιοι με 6. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα δύο αυτά παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας για την διατήρηση της κορυφής διότι η εξασφάλιση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων θα  οδηγήσουν στην δεύτερη φάση του 2ου ομίλου.

Η παρουσία των φίλων της ομάδας και του αθλήματος είναι απαραίτητη την Κυριακή το μεσημέρι (12:00) στις κερκίδες του ΕΑΚ για να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες στην επίτευξη της νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com