Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στο Βόλο. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που ανέδιδε το διαμέρισμα.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνοδεία κλειδαρά, εντόπισαν τις σορούς των δύο ηλικιωμένων. Η γυναίκα έφερε τραύματα από όπλο στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο σημείο του σπιτιού
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στο Βόλο. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που ανέδιδε το διαμέρισμα.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνοδεία κλειδαρά, εντόπισαν τις σορούς των δύο ηλικιωμένων. Η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο σημείο του σπιτιού
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο σύζυγος φέρεται να δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Αυτή την ώρα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή.
Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν στοιχεία από το χώρο και να περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στον ακριβή χρόνο και τις συνθήκες του θανάτου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι, χωρίς εντάσεις ή φωνές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις