Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Μπούσης

Την απόκτηση του Μιχάλη Μπούση ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 26χρονος αμυντικός κατά την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπούση.

Ο Μιχάλης είναι γεννηθείς στις 2/1/1999 και ήδη έχει μια σημαντική διαδρομή σε επίπεδο Super League 2. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της αμυντικής γραμμής και είναι αριστεροπόδαρος.

Αφού πέρασε από την Κ19 της ΑΕΚ και την πρώτη ομάδα το 2018, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη ως δανεικός από την «Ένωση». Οι δανεισμοί συνεχίστηκαν με την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας, για να ακολουθήσει το Αιγάλεω τη σεζόν 2022-2023. Ενδιάμεσα είχε και μια θητεία στην ΑΕΚ Β’ τη χρονιά 2021-2022.

Τη σεζόν 2023-2024 φόρεσε τη φανέλα του Καμπανιακού, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Όλες τις σεζόν ήταν βασικό στέλεχος των ομάδων του, ενδεικτικό του τι μπορεί να προσφέρει.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις