Ψάχνουν τους προμηθευτές να τους πληρώσουν αναφέρει στη δήλωσή του ο Σάκης Τζήμας, σε αντίθεση, όπως αναφέρει, με περιόδους όπου οι προμηθευτές είτε έψαχναν να πληρωθούν, είτε δεν πληρώνονταν.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ: ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ..ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΛΠ..Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ Νο1
….ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ … Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ….. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ …ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…..ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ …… ΑΧΑΧΑ…..
Εξυγίανση ομάδος, συλλόγου, επιχείρησης κλπ, είναι οι ενέργιες έμπειρων συμβούλων για οικονομική υγεία κλπ, είναι δε η διαδικασία που αποσκοπεί στη διατήρηση, αναδιάρθρωση και ανόρθωση μιας επιχείρησης, συλλόγου ή ομάδος κλπ που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.
Η διατήρηση της λειτουργίας της ομάδος του συλλόγου ή της επιχείρησης, η αναδιάρθρωση του παθητικού αυτών (οφειλές) και η επιστροφή στην κερδοφορία στην οικονομική υγεία και εμπιστοσύνη τρίτων, προμηθευτών, προσωπικού, ποδοσφαιριστών κλπ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις