Ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στη Σούρπη όπου, σήμερα στις 3 μ.μ., θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αίαντα.
Μετά τη νίκη του Ρήγα Φεραίου στην Αγριά με αντίπαλο τον Θησέα, η νίκη για τους ερυθρόλευκους είναι επιτακτική καθώς η απόσταση από την κορυφή θα μεγαλώσει τουλάχιστον στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγγελής, Αδαμίδης, Αλαμάνης, Αναστασίου, Ανδρικόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δαρής, Ζέρης, Ίλιτς, Κεϊτά, Κορέλας, Λαγός, Μπάλλας, Μπούκτσης, Νούλας, Παπακώστας, Τάτος, Τζιάνης, Τίτου, Τσιάτσιος.
Να σημειώσουμε πως στην 20αδα συμπεριλαμβάνεται μόλις ένας τερματοφύλακας καθώς, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως στην αποστολή θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κραβαρίτης παρότι δεν ανακοινώθηκε στους αρχικούς 20.
Αίας – Ολυμπιακός Β.
- 15:00 | Γήπεδο Σούρπης
- Διαιτητής: Κορέντης
- Βοηθοί: Σακκάς Π., Σφύρης
- Παρατηρητής: Νικογιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
















