Ο Ολυμπιακός Βόλου τιμά τον Βασίλη Δαδάκο

Μία σειρά από βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου ανοίγει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο “Παρκ”. Ο κ. Τζήμας θα τιμήσει για την προσφορά του στον σύλλογο τον Βαγγέλη Δαδάκο, ένα παίκτη που φόρεσε τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι του 1985 και πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει ότι την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Παρκ», θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Δαδάκο.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Σάκης Τζήμας, θα τιμήσει στον Βασίλη Δαδάκο, έναν ποδοσφαιριστή που άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου. Ο Δαδάκος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1985 και με την ομάδα πανηγύρισε δύο ανόδους από τη Γ’ στη Β’ Εθνική και από τη Β’ στην Α’ Εθνική.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι ποδοσφαιριστές της σημερινής ομάδας, παλαίμαχοι του συλλόγου και εκπρόσωποι του Τύπου, σε μια βραδιά γεμάτη ιστορία, μνήμες και τιμή σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Μετά το επίσημο μέρος, θα ακολουθήσει μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις