Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026
Αρχική Σημαντικά Γεγονότα Κόσμος Χαμός στην Τσεχία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «στημένα» σε 21 άτομα

Χαμός στην Τσεχία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «στημένα» σε 21 άτομα

Σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter, οι ύποπτοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για εγκλήματα διαφθοράς, δωροληψία, υπεξαίρεση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Τα άτομα για τα οποία ζητήθηκε η δίωξή τους δεν κατονομάζονται, όμως ένας εξ αυτών κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 12 ετών και άλλα τρία άτομα με φυλάκιση έως 10 έτη.

Η εν λόγω έρευνα είχε οδηγήσει τον Οκτώβριο του 2020 στη σύλληψη 19 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν ο τότε αντιπρόεδρος της τσεχικής ομοσπονδίας, Ρόμαν Μπερμπρ, ενώ πέρυσι δικαστήριο της Τσεχίας καταδίκασε σε εξαετή φυλάκιση τον άλλοτε πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μίροσλαβ Πέλτα.
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com