Μια αναμέτρηση που δεν εξελίχθηκε από την αρχή όπως την είχαν σχεδιάσει οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μετατράπηκε σε ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το εμφατικό 0-7 του Τοξότη για τη 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, καθαρίζοντας το ματς μέσα σε ένα εκρηκτικό τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Δημάκης κράτησε το “μηδέν” στο πρώτο μέρος
Το πρώτο 45λεπτο ήταν μια δοκιμασία υπομονής για τους φίλους του Ολυμπιακού. Παρά τις κλασικές ευκαιρίες, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα του Τοξότη, Δημάκη, να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Λαγός (1’), ο Γιαννιτσάνης (13’, 18’) και ο Κεϊτά (38’, 40’) δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Γιαννιτσάνης είδε την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι στο 24’.
Η αστοχία των Ίλιτς και Γιαννιτσάνη προκάλεσε την ήπια δυσαρέσκεια της κερκίδας, με τους φιλάθλους να προσπαθούν να “ξυπνήσουν” τους παίκτες στην ανάπαυλα, βλέποντάς τους να εμφανίζονται βεβιασμένοι στην τελική προσπάθεια.
Καταιγίδα στην επανάληψη
Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Ίλιτς τροφοδότησε τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ίλιτς με ένα σουτ έκανε το 0-2, διώχνοντας οριστικά το άγχος.
Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς πίεση:
-
61’: Ο Αναστασίου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τζιάνη το 0-3.
-
63’ & 64’: Δύο ακόμα δοκάρια από Τζιάνη και Αναστασίου.
-
65’: Ο Τάτος με σουτ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη στο 0-4.
-
67’: Ο Γιαννιτσάνης ξανά σε τετ-α-τετ έγραψε το 0-5.
-
86’: Ο Νούλας με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-6.
Η στιγμή του Φίλιππου Σκοπελίτη
Το highlight της ημέρας, ωστόσο, δεν ήταν το σκορ, αλλά η επιστροφή του Φίλιππου Σκοπελίτη. Ο έμπειρος μέσος πέρασε στο ματς ως αλλαγή, επιστρέφοντας στη δράση μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, και γνώρισε την καθολική αποθέωση.
Η βραδιά έκλεισε ιδανικά για εκείνον στο 89’, όταν μετά από συνεργασία με τον Ζέρη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-7, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την επιστροφή του στα γήπεδα.
• ⚽ 52′ | 0-1 | Γιαννιτσάνης Ν. (σουτ)
• ⚽ 56′ | 0-2 | Ilic M. (σουτ)
• ⚽ 62′ | 0-3 | Αναστασίου Α. (κεφαλιά)
• ⚽ 65′ | 0-4 | Τάτος Α. (σουτ)
• ⚽ 66′ | 0-5 | Γιαννιτσάνης Ν. (σουτ)
• ⚽ 86′ | 0-6 | Νούλας Χ. (σουτ)
• ⚽ 89′ | 0-7 | Σκοπελίτης Φ. (σουτ)
Αναπληρωματικοί: Αντωνίου, Μπράνος, Κουτσογιαννόπουλος, Γιάνναρος
Αναπληρωματικοί: Ανδρικόπουλος, Αδαμίδης, Τζιανής, Μπούκτσης, Καρατσόλης
Βοηθοί: Τασιόπουλος Κωνσταντίνος, Σφύρης Σταμάτης
Παρατηρητής: Χαραλαμπίδης Ευάγγελος
Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις














