Βόμβα στην Καλαμάτα: Παραιτήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης! – Τι απαντά ο «υποψήφιος» Παναγιώτης Χριστοφιλέας

Μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθε να ταράξει τα νερά στην Καλαμάτα, λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στη Super League 2. Ο αρχιτέκτονας της ανόδου, Αλέκος Βοσνιάδης, γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας».

Στον πάγκο μόνο για το Σούπερ Καπ

Παρά την απόφασή του να αποχωρήσει, ο έμπειρος τεχνικός –που φέτος πανηγύρισε την έκτη του άνοδο στη μεγάλη κατηγορία– θα καθίσει κανονικά στον πάγκο για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ηρακλή, αποχωρώντας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Τα αίτια του «διαζυγίου» παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

Η «απάντηση» του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Με την είδηση της παραίτησης, το όνομα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα «έπαιξε» αμέσως ως ένα από τα επικρατέστερα για τη διαδοχή. Ο φιλόδοξος τεχνικός της Ελλάς Σύρου, με καταγωγή από την Καλαμάτα, τοποθετήθηκε για τα σενάρια, κρατώντας χαμηλούς τόνους:

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις μου με την Ελλάς Σύρου. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή της. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτά τα σενάρια. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον θα το δω εφόσον ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου. Τώρα προτεραιότητα είναι η σωτηρία της ομάδας μου» δήλωσε στο monobala.gr.

Παρά την τυπική διάψευση, είναι σαφές πως ο νεαρός προπονητής δεν κλείνει την πόρτα στη «Μαύρη Θύελλα», παραπέμποντας τις εξελίξεις για το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις