Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Αρχική Super League 1 ΑΕΛ Ο Καρέλης «πάγωσε» την ΑΕΛ στο 97’ και κράτησε όρθια τα Λιοντάρια!

Ο Καρέλης «πάγωσε» την ΑΕΛ στο 97’ και κράτησε όρθια τα Λιοντάρια!

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε που κράτησε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, Πανσερραϊκός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 31η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους φιλοξενούμενους, που έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στην εκπνοή.

Ο Τούπτα έδωσε την λύση

Μετά από ένα «σφιχτό» πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις, ο ρυθμός ανέβηκε στην επανάληψη. Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 76’, όταν ο Τούπτα βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και με ένα υποδειγματικό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Τιναλίνι για το 0-1.

Λύτρωση από την άσπρη βούλα

Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε άμεσα και πίεσε για την ισοφάριση. Η δικαίωση ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ηλιάδη (μετά από χρήση VAR). Ο Νίκος Καρέλης ανέλαβε την ευθύνη στο 90+7’, ευστόχησε και χάρισε στην ομάδα του έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Μασόν για την ΑΕΛ λόγω διαμαρτυριών.

Με αυτόν τον βαθμό, ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 28, ενώ η ΑΕΛ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 25 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Τρίπολης (που έχει παιχνίδι λιγότερο).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Τιναλίνι, Κάλινιν, Γκελασβίλι (52′ Ντε Μάρκο), Φέλτες, Τσαούσης (86′ Καρέλης), Ομεονγκά, Δοϊρανλής (74′ Μπεν Σαλάμ), Λύρατζης, Ριέρα, Ίβαν, Τεϊσέιρα (74′ Μασκανάκης).

ΑΕΛ (Φέστα): Βενετικίδης, Μασόν, Όλαφσον (64′ Παπαγεωργίου), Μπατουμπινσικά, Ηλιάδης, Ναόρ, Σουρλής (46′ Σαγκάλ), Ατανάσοφ, Πέρες (84′ Παντελάκης), Τούπτα, Πασάς (74′ Σίστο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com