Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
Αρχική Uncategorized Αναγέννηση Καρδίτσας: «Μόνο υπό προϋποθέσεις η μεταβίβαση των μετοχών»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Μόνο υπό προϋποθέσεις η μεταβίβαση των μετοχών»

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί, ότι μόνο υπό προϋποθέσεις θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην εταιρία του Κλάους Μίλερ, προέβη η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας δια μέσω του προέδρου της Βασίλη Μπούρμπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας δια του προέδρου της Βασιλείου Μπούρμπου ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την εταιρία «SOCCER COMPETITION – UG – SPORT MANAGEMENT» η οποία εδρεύει στο Αννόβερο Γερμανίας και εκπροσωπείται απο τον κ. Κλάους Ντιέτερ Μίλλερ για την ανάληψη του management της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Η συνεργασία αυτή θα ολοκληρωθεί εφόσον τηρηθούν εως τότε τα συμφωνηθέντα, στο τέλος του χρόνου όπου θα υπάρξει – υπο προϋποθέσεις – η μεταβίβαση των μετοχών. Συνεργάτες του κ. Μίλερ στην Καρδίτσα θα είναι οι κ.κ. Θωμάς Σβαρνόπουλος και Βαλάντης Μπλέτσας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com