Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026
Αρχική Super League 2 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας: Αμυντική ενίσχυση με Ουές

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αμυντική ενίσχυση με Ουές

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι και επίσημα ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, καθώς η θεσσαλική ΠΑΕ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο δεξιό αμυντικό.

Ο Ουές, ο οποίος είναι 21 φορές διεθνής με την Εθνική Συρίας, έρχεται στην Καρδίτσα έχοντας πανηγυρίσει την περασμένη σεζόν την άνοδο στη Stoiximan Super League με τη φανέλα του Ηρακλή, όπου κατέγραψε 17 συμμετοχές. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με 57 παρουσίες στην πρώτη κατηγορία (ΟΦΗ, Βόλος, Πλατανιάς), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Καλαμάτα, Athens Kallithea και στις ακαδημίες των Παναθηναϊκού και Μπρέντφορντ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας

«Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Abdul Rahman Oues!

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον διεθνή Σύρο δεξιό μπακ Abdul Rahman Oues, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική της γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή ποιότητας και εμπειρίας.

Ο 28χρονος αμυντικός διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πλατανιά, ΟΦΗ, Βόλο, Athens Kallithea, Καλαμάτα και Ηρακλή, ενώ μετρά και περισσότερες από 20 συμμετοχές με την Εθνική Συρίας, εκπροσωπώντας τη χώρα του σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ταχύτητα, ένταση και εμπειρία από υψηλό επίπεδο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.

Abdul Rahman, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com