Ανανεωτικό σεμινάριο τριετίας, από τον Σύνδεσμο Προπονητών Μαγνησίας

Ανανεωτικό σεμινάριο κάρτας προπονητού, για την τριετία 2018-2021, θα γίνει το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου στην πόλη μας,  υπό την προϋπόθεση ότι ο απαιτούμενος αριθμός μελών που θα συμμετέχουν σε αυτό, θα υπάρξει.

Αυτά επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας,  καλώντας όλα τα μέλη να ανταποκριθούν άμεσα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Ο Σ.Π.Π. Μαγνησίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι στις 4 και 5  Νοεμβρίου 2018, στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί το 2ο ανανεωτικό σεμινάριο κάρτας τριετίας.
Όσοι συνάδελφοι είναι κάτοχοι ή έχουν πιστοποίηση διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ  Α΄, Β΄ και C΄ και δεν έχουν κάνει αυτό το σεμινάριο που είναι απαραίτητο για την έκδοση νέας ταυτότητας, έτους 2018-2021, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν για να δηλώσουν συμμετοχή με το τηλ. (6986061910- Αριστείδης Γιαννούτσος)
Εφιστούμε την προσοχή προς όλους, επισημαίνοντας ότι αν δεν υπάρξει επαρκής συμμετοχή το σεμινάριο δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας κι έτσι όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι διπλωματούχοι  προπονητές, θα πρέπει να κάνουν αυτό το σεμινάριο σε άλλη πόλη.”


Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γ. Γραμματέας
Καλλιακούδας Γεώργιος                                                                 Γιαννούτσος Αριστείδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις