Μπαταγιάννης: «Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μακριά από παιχνίδια εξουσίας»

H άρνηση της ΕΠΣ Τρικάλων να μεταθέσει τους αγώνες της προκειμένου να μην διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα με αυτούς των Τρικάλων έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου των Τρικάλων:

«Πιστεύω ότι με τις μέχρι τώρα ενέργειές μου έχω αποδείξει ότι αυτό το πραγματοποιώ με πράξεις και ενέργειες. Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΣ Τρικάλων να μην κάνει δεκτό το αίτημα της ομάδας για αναβολή των αγώνων της Α’ Ερασιτεχνικής, που συμπίπτουν με την ώρα του παιχνιδιού της πρεμιέρας της ομάδας μας με την Δόξα Δράμας, μου δημιουργούνται κάποιες σκέψεις που θα ήθελα να τις κάνω γνωστές στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων.

Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πάνω από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι η ομάδα όλων των Τρικαλινών, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα είναι ο μεγαλομέτοχος ή ο πρόεδρος την συγκεκριμένη στιγμή. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μακριά από «παιχνίδια εξουσίας» και δίνουμε λόγο μόνο στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων, με την υπόσχεση ότι με αρχή τον αγώνα του Σαββάτου θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο.

Αυτός ο φίλαθλος κόσμος νομίζω ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και θα μας κρίνει όλους για την στάση μας και την βοήθεια προς τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις