Στη Νίκη το βραβείο της πολυπληθέστερης αποστολής στο Historic Runs

Στο Historic Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που μάλιστα βραβεύτηκε στη διοργάνωση ως η πολυπληθέστερη αποστολή.

Από τη Νίκη Βόλου, συμμετείχαν οι αθλητές – αθλήτριες:

Έφη Φλώρου, Χρήστος Γκαράς, Ξανθίππη Φιλατζικιώτη, Ιωάννης Τσαντερμάς, Μάριος Αλεξανδρίδης, Ευτυχία  Μαυρομιχάλη, Βερόνικα Σκρέτα, Μαριλίτα Δεδούση, Κυριακή Μπατζανού, Σωτήρης Παρασκευόπουλος, Σταυρούλα Παπασακελαρίου, Μελίνα Παρασκευοπούλου, Άγγελος Ζαμουρίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πέτρος Παρασκευόπουλος και το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος Δημήτρης Μπατζανός.

Η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 1η θέση

Ο Χρήστος Γκαράς τη 2η θέση

Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη την 3η θέση

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας κι ο αγώνας περιλάμβανε διαδρομή 5χλμ που κάλυπτε την απόσταση από το Μουσείο ως τα Πευκάκια κι επιστροφή, ενώ πριν την έναρξη, πραγματοποιήθηκε ομιλία στους συμμετέχοντες, για την ιστορία του πλινθοκεραμοποιίου.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στίβου Δημήτρης Μπατζανός, Τάκης Γιώργος και Χρόνης Βελέντζας και οι προπονητές, συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες κι ευχαριστούν τους γονείς για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις