Ανδράλας: “Φαβορί για την πρώτη θέση η Νίκη Βόλου”

O νέος προπονητής του Αστέρα Ιτέας, μίλησε στη mikriliga.com, για την απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα της Ιτέας, το ερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αλλά και το ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας είναι νοικοκυρεμένη, έχει μία εξαιρετική διοίκηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πλάνο που μου ανέλυσαν και το γεγονός ότι θέλουν να είμαι εγώ αυτός που θα το υλοποιήσει έπαιξαν το ρόλο τους για να απαντήσω θετικά.

Η ομάδα την Τετάρτη έπαιξε για το κύπελλο, παρακολούθησα το παιχνίδι από την εξέδρα καθώς την Πέμπτη θα έχουμε την πρώτη προπόνηση. Θεωρώ ότι υπάρχουν δυνατότητες, στο παιχνίδι κυπέλλου χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου, μία ομάδα που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, έχει έμπειρο προπονητή, γεμάτο ρόστερ. Εμείς αυτές τις δύο μέρες θα δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσω και εγώ να περάσω κάποια στοιχεία που θέλω στους παίκτες και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, πιστεύω πως έχουν τη διάθεση και το κίνητρο να κάνουν κάτι καλό στην κατηγορία, ανεξάρτητου αντιπάλου.

Εμείς κοιτάμε την καθημερινότητα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο χωρίς να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους.”

Γ.ΣΙΝΑΠΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις