«Απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας προκειμένου να καλέσει τον φίλαθλο κόσμο της Ιτέας να παραβρεθεί το ματς του Σαββάτου (27/10) του Αστέρα με τη Νίκη Βόλου. Όπως τονίζει η ανακοίνωση η ομάδα του Αστέρα καλείται να κάνει την “αντεπίθεσή” της κόντρα σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και φαβορί για τον τίτλο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με την Νίκη Βόλου θα αναμετρηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10 και ώρα 15:00 ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ στο “Αθανάσιος Νοικοκυράκης” στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον 4ο όμιλο.
Με στόχο τους 3 βαθμούς και υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή η ομάδα μας καλείται να κάνει την “αντεπίθεση” της, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι μιας και απέναντι της θα έχει μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και φαβορί για τον τίτλο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ. Μπακογιάννης (Αθηνών) με βοηθούς του τους Νικολάου (Αθηνών) και Παγουρά (Βοιωτίας)
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλούν τον κόσμο της ομάδας μας να ενισχύσει την ομάδα μας και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια όπως έχει αποδειξει να γίνει ο 12ος παίχτης του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ