ΝΠΣ Βόλος: Οδηγίες για την πρεμιέρα κόντρα στον Καραϊσκάκη

Οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων μέσω ανακοίνωσης έδωσε ο ΝΠΣ Βόλος για το ματς της πρεμιέρας στη Football League, κόντρα στον Καραϊσκάκη το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα. Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (27/10) όπου ο Βόλος υποδέχεται στις 4.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον Καραϊσκάκη, σε ένα ματς όπου η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Επίσης τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις