ΑΠ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ: Βοήθεια ή τέλος… για τον Απόλλων Καναλίων

Ένα ιδιαίτερης  βαρύτητας μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καναλίων, στο οποίο ζητά από τους φίλους της ομάδας, από γονείς ποδοσφαιριστών, τους κατοίκους του χωριού, ακόμα κι από τους Καναλιώτες της διασποράς, οικονομική ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Ταυτόχρονα κάνει μια μίνι παρουσίαση της εικόνας και του έργου του Συλλόγου και καταλήγει αναφέροντας ότι αν δεν εξασφαλιστεί ένα ποσό περίπου 10.000 ευρώ, τότε η ομάδα -δυστυχώς- θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο πρόεδρος του Απόλλων Καναλιών κ. Απόστολος Καραδήμος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κάνουν έκκληση στους φίλους στους οπαδούς στους γονείς των ποδοσφαιριστών, στους κατοίκους του χωριού, στους Καναλιώτες της διασποράς, αλλά κυρίως στους παλιούς ποδοσφαιριστές για οικονομική ενίσχυση.
Ο Απόλλων είναι η ομάδα του χωριού που συνεχώς από το 1952 συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα της Μαγνησίας και δίνει διέξοδο σε εκατοντάδες αγόρια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Έχει ένα γήπεδο κόσμημα για το χωριό και την περιοχή. Συντηρεί ακαδημία ποδοσφαίρου για δεκάδες παιδάκια 8-12 ετών.
Δυστυχώς, όμως, σήμερα κινδυνεύει να σταματήσει τη λειτουργία της, λόγω αδυναμίας να αντεπεξέλθει οικονομικά. Δεν χορηγείται από κανέναν δημόσιο η δήμο οι μοναδικοί πόροι είναι οι εισφορές των φίλων και μελών που φέτος δεν ανταποκρίνονται. Αν αυτό δεν διορθωθεί και η ομάδα δεν συγκεντρώσει το περίπου 10.000 ευρώ που χρειάζεται, δυστυχώς θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Περιμένοντας την ανταπόκριση σας!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις