Οι Ακαδημίες της Δάφνης στον Παναθηναϊκό


Μοιράσου το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η μετάβαση της Ακαδημίας  της «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Παιανία όπου οι μικροί αθλητές είχαν φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Όπως και την περασμένη άνοιξη στην πρώτη επίσκεψη των Ακαδημιών της Δάφνης στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, έτσι και τώρα παιδιά και γονείς έτυχαν της εγκάρδιας φιλοξενίας των παραγόντων του προπονητικού κέντρου και των υπευθύνων των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού που εκτός από το φιλικό αγώνα εξασφάλισαν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή αυτή τη δωρεάν είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Την αποστολή συνόδευσαν – εκτός από τον προπονητή της Ακαδημίας 2008 Κώστα Παπαστεργίου – ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Δάφνης Μελέτης Γιούργας και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Ελευθερία Μποτίνη, καθώς, επίσης, αρκετοί γονείς και φίλοι.  
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για ιθύνοντες των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στους οποίους η ΔΑΦΝΗ εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της για την πρόσκληση αυτή. Και πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους κ.κ. Άγη Μερεμέτη (προπονητή των Ακαδημιών), Τάκη Φύσσα, Διευθυντή των Ακαδημιών και Κώστα Ταράση, Τεχνικό Υπεύθυνο Ακαδημιών καθώς και τον κ. Μανώλη Ματσαδέ που χορήγησε στη ΔΑΦΝΗ τις δωρεάν προσκλήσεις για τον αγώνα του Πρωταθλήματος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο ΟΑΚΑ.
Η εκδρομή έκλεισε με τη δέσμευση και των δύο Ακαδημιών για νέους φιλικούς αγώνες και τουρνουά στο εγγύς μέλλον είτε στο Βόλο είτε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις