ΝΙΚΗτρια και στο “ρινγκ” της πισίνας, παρέμεινε στη Β’ Εθνική

Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη σειρά των πλέι άουτ που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κέρδισε εύκολα την παραμονή της στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Πρώτο «θύμα» της Νίκης υπήρξε ο Ν.Ο. Καβάλας που υπέταξε άνετα με σκορ 17-10. Η 2η νίκη η οποία της εξασφάλισε και την παραμονή ήρθε με αντίπαλο τον Οξυγόνο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 13-5.

Η Νίκη σήμερα το απόγευμα αντιμετώπισε τον Άρη Θεσσαλονίκης και παρά το γεγονός πως είχε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, αγωνίστηκε για το νικηφόρο αποτέλεσμα όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου. Η αυτονόητη πρόθεση να αγωνιστεί για τη νίκη προφανώς δεν άρεσε στους αντιπάλους, που χρησιμοποίησαν αντιαθλητικές μεθόδους για να κερδίσουν το ματς. Επεισόδια εντός και εκτός πισίνας, 15λεπτη διακοπή του αγώνα, τραυματισμός πολίστα της Νίκης, ήταν μερικά από τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς. Η Νίκη στάθηκε άξια του ονόματός της, κερδίζοντας τον Άρη και το κλίμα τρομοκρατίας.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του facebook του Συλλόγου και εξιστορεί με λεπτομέρεια τα όσα έγιναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση:
«Μετά από ένα επεισοδιακό ματς με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η ομάδα μας έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κερδίζοντας με 16 – 11 .Το αποτέλεσμα του αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού με την ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Με αποτέλεσμα να χτυπήσουν παίχτη της ομάδας μας και να του ανοίξουν το φρύδι .Ο αθλητής μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Α ΧΕΠΑ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες .Ο αγώνας διακόπηκε για 15 λεπτά. Στην διάρκεια της διακοπής υπήρξαν προπυλακισμοί στο πάγκο της ομάδας μας από Αριανούς φιλάθλους .Αυτή την στιγμή η ομάδα μας αναχωρεί από το Ποσειδώνιο χωρίς προβλήματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους υδατοσφαιριστές τους προπονητές και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το πόλο της Νίκης. Γιατί σε μία δύσκολη χρονιά για το σύλλογό μας κράτησαν ψηλά την σημαία της ΝΙΚΗΣ μας. Οι υποχρεώσεις της ομάδας μας τελειώνουν το άλλο Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή της ομάδας mini παίδων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις