Έτοιμος για το ματς με τη Στυλίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Με μεσημεριανή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην Άλλη Μεριά συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Σαχινίδη. Ο έμπειρος επιθετικός υποφέρει από οστικό οίδημα στο γόνατο (είχε δεχθεί μια κλωτσιά στο παιχνίδι με τα Μετέωρα) και δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Πιερικό και Θησέα. Ο Σαχινίδης υποβάλλεται σε θεραπείες και την ερχόμενη εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τη Νίκη.

Αντίθετα, ο Αντώνης Καμπλιώνης μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, κάνει και έξτρα πρόγραμμα προπόνησης με τον Σωτήρη Πετσιμέρη και είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας να αποφασίσει πότε ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Καμπλιώνης να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με την Στυλίδα και να αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τον Κώστα Παλιούρα, ο οποίος και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο (ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τον Θησέα), έκανε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει πως στο αυριανό παιχνίδι δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Πορής.

Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς οι έντεκα που ξεκίνησαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Πιερικό και Θησέα, θα προτιμηθούν από τον Περικλή Αμανατίδη. Πάντως, αν θα υπάρξει μία αλλαγή αυτή θα είναι στη μεσαία γραμμή. Την τελική απόφαση θα πάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις