Σ. Πρασσάς: “Αξιόπιστος και φερέγγυος ο Διαγόρας”

Ως σημαντική επιτυχία για τη διοίκηση του Διαγόρα λογίζεται η συμφωνία με τον Μιχάλη Ζιώγα, για την οποία μίλησε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο πρόεδρος της ομάδας του Στεφανοβικείου, ο Σάκης Πρασσάς: «Η τελευταία εξέλιξη που αφορά τη συνεργασία του Διαγόρα με τον εγνωσμένης αξίας προπονητή Μιχάλη Ζιώγα πιστεύω πως είναι φυσιολογική, έχοντας ως δεδομένα την αξιοπιστία και φερεγγυότητα που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Νομίζω ότι ο σύλλογός μας προσφέρει πολύ καλές συνθήκες εργασίας γεγονός που επιβεβαιώνεται από όσους προπονητές πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας μας, με τους οποίους άλλωστε διατηρούμε άριστες σχέσεις. Το γεγονός αυτό, μαζί με το ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ ποδοσφαιριστών, για τα δεδομένα της κατηγορίας, έφεραν έναν προπονητή με την ποιότητα του Μιχάλη Ζιώγα στο Διαγόρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Μιχάλης είναι η δεύτερη φορά που δουλεύει σε τοπικό πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν όταν ανέλαβε τον Απόλλωνα Λάρισας ανεβάζοντας τον στη Γ’ και από εκεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. Σαφώς βέβαια δεν επιχειρώ κάποια σύγκριση με το μέγεθος της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Πρέπει ακόμη να λάβουμε υπόψη ότι έρχεται σε μια ομάδα που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει χάσει τόσο πολύτιμο έδαφος, αν και κατά την άποψή μας αυτό δεν έχει σχέση μόνο με αγωνιστικούς λόγους».

Στο τελευταίο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ρήγα, την ομάδα κοουτσάρισε ο Λευτέρης Καλογήρου, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον νεαρό παράγοντα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον προπονητή κ. Λευτέρη Καλογήρου γιατί εθελοντικά προσφέρθηκε και καθοδήγησε την ομάδα στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής και να του ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα».

Η διοίκηση επιδιώκει την περαιτέρω οργάνωσή του συλλόγου και ο κ. Πρασσάς τόνισε σχετικά: «Η διοίκησή μας έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες και σε πολλούς άλλους τομείς εκτός της α’  ομάδας, όπως, την οργάνωση των τμημάτων της ακαδημίας μας, που αποτελεί μια σημαντική αθλητική διέξοδο για τα νέα παιδιά του τόπου μας. Επίσης, τη συντήρηση και κυρίως τη βελτίωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων. Αναμένουμε με τη σύμπραξη της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας να υλοποιηθεί η δέσμευση του κ. Αγοραστού και της κ. .Κολυνδρίνη για τη δημιουργία μιας κερκίδας στο γήπεδό μας, που τόσο έχουμε ανάγκη. Εδώ, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια τους χορηγούς μας, που είναι οι: Στεργιάκης-αγροτικά μηχανήματα, Ντελόπουλος Τρανς-μεταφορές και Χρήστος Λουφόπουλος-αγροτικά εφόδια. Η βοήθειά τους προς τον σύλλογο είναι πολύτιμη».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις