Όγδοος ο Ο.Υ.Κ.Β. στους Νέους Άνδρες στο πόλο

Την 8η θέση κατέλαβε ο Ο.Υ.Κ.Β. στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (γεν. το 1996 και νεότεροι), με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης να αναδεικνύεται πρωταθλητής. Στα τελικά των Νέων Ανδρών μετείχαν εννέα ομάδες και όχι 10, λόγω της απόσυρσης του Α.Σ. Απόλλο για…

…οικονομικούς λόγους.
Οι πολίστες του Ο.Υ.Κ.Β. κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, άσχετα αν δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον 2ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν με 13-6 από τον Πανιώνιο, 19-9 από τον Εθνικό Πειραιώς και 16-6 από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Έτσι, έδωσαν αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8 στο κολυμβητήριο του Αλίμου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό από τον οποίο έχασαν με 14-9.
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ.Β. στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών ήταν η εξής: Πάκος, Λάμπης (τερμ.), Κολημήτρας, Στεργίου, Δημητρίου, Δ. Τσιανάκας, Καλιτζαίος, Καραΐσκος, Ι. Μαρινάγης, Νικηφορίδης, Νασιάκος, Χαμίτης.
Πιο αναλυτικά, οι αγώνες του βολιώτικου συγκροτήματος:

Ο.Υ.Κ.Β.-Πανιώνιος 6-13
Στην πρεμιέρα της Παρασκευής ο Ο.Υ.Κ.Β. αντιμετώπισε τον Πανιώνιο από τον οποίο ηττήθηκε με 13-6. Οι Βολιώτες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του αγώνα, αλλά στην τρίτη περίοδο η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξέφυγε, καθώς σημείωσε τέσσερα αναπάντητα τέρματα.
Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 0-4, 2-3.
Γκολ Ο.Υ.Κ.Β.: Δ. Τσιανάκας 3, Στεργίου, Δημητρίου, Καραΐσκος.

Ο.Υ.Κ.Β.-Εθνικός 9-19
Ο Ο.Υ.Κ.Β. δεν κατάφερε να κοντράρει τον Εθνικό στο παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου. Έχασε με 19-9 από ισχυρότερη ομάδα που συν τοις άλλοις έπαιζε στο «σπίτι» της. Πάντως, η διαφορά θα μπορούσε να είναι μικρότερη, αλλά οι Βολιώτες χρεώθηκαν με πάρα πολλές ποινές που είχαν ως συνέπεια την αποβολή τριών παικτών τους και συγκεκριμένα των Καλιτζαίου, Χαμίτη και Δ. Τσιανάκα.
Οκτάλεπτα: 1-5, 3-4, 3-7, 2-3.
Γκολ Ο.Υ.Κ.Β.: Κολημήτρας 2, Δημητρίου 2, Στεργίου 2, Δ. Τσιανάκας, Καραΐσκος, Ι. Μαρινάγης.

Ο.Υ.Κ.Β.-Βουλιαγμένη 6-16
Μόνο για οκτώ λεπτά ο Ο.Υ.Κ.Β. κατάφερε να κοντράρει τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2 στην πρώτη περίοδο. Όμως από εκεί και πέρα οι Αθηναίοι ξέφυγαν στο σκορ και πήραν τη νίκη με 16-6.
Οκτάλεπτα: 2-2, 1-7, 1-4, 2-3.
Γκολ Ο.Υ.Κ.Β.: Στεργίου 3, Χαμίτης, Κολημήτρας, Δημητρίου.

Ο.Υ.Κ.Β.-Παναθηναϊκός 9-14
Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8 ο Ο.Υ.Κ.Β. αντιμετώπισε χθες το πρωί τον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 14-9. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο +5 από το πρώτο οκτάλεπτο και κράτησαν τη διαφορά ως το τέλος.
Οκτάλεπτα: 0-5, 2-2, 4-5, 3-2.
Γκολ Ο.Υ.Κ.Β.: Καραΐσκος 4, Κολημήτρας 3, Δ. Τσιανάκας, Στεργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις