Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός Β. με Στυλίδα (pregame)

Με τον «αέρα» του φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 15.00 την Στυλίδα, στον πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έτοιμοι να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τέσσερις βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, με τον Περικλή Αμανατίδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημερινό παιχνίδι, παρότι είναι μεταξύ των 23 παικτών που θα ταξιδέψουν στον Αλμυρό. Τραυματίας είναι και ο τερματοφύλακας Κώστας Παλιούρας, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο σημερινό ματς, δεν αναμένονται αλλαγές, με την τεχνική ηγεσία να παρατάσσει τους έντεκα που ξεκίνησαν στα παιχνίδια με Πιερικό και Θησέα.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στον Αλμυρό μετέχουν οι Γιακουμής, Πορής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Νόνης, Οικονομόπουλος, Παπαϊωάννου, Πίντο, Σάββας, Μαργαρίτης, Πατσής, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Καναβός,  Ζγκούρι, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ευθυμιάδης, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα αποκλειστούν πέντε παίκτες από την 18αδα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στον Αλμυρό, ενισχύοντας με τις εκδηλώσεις τους την ομάδα σ’ ένα ακόμη παιχνίδι. Πέρα από τους Austrian Boys, οι οποίοι σε κάθε ματς στηρίζουν την ομάδα, στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» θα βρεθούν και πολλοί Βολιώτες φίλαθλοι, όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας που έδωσε ο Ολυμπιακός στον Αλμυρό με αντίπαλο τον Πιερικό.

Σφυρίζει” ο Λεωνίδας
Από τα Τρίκαλα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Στέλιο Λεωνίδα, με βοηθούς τους Μιχάλη Μανάση και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, ενώ έκανε γνωστές και τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο σήμερα Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Ο. Στυλίδας.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 13.30».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις