Δύσκολη αποστολή στην Τσαριτσάνη για Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Στην Τσαριτσάνη με τον δυνατό Οικονόμο αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο ΓΣ Αλμυρού για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θέλει να διατηρήσει το αήττητο, απέναντι σε μια ομάδα που μετρά μόλις μία ήττα, αυτή από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Παναγιώτη Κοντοβά και του στρατευμένου Γιώργου Ναουμίδη. Επιστρέφει ο Στέλιος Τιμπλαλέξης. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Δημητρίου, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Χατζής.

* Διαιτητής του αγώνα στο γήπεδο της Τσαριτσάνης ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Βρούζος και Γιάννης Μηνούδης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής τους ο Περικλής Τουτούκης, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις