Μεγάλο τρίποντο στα Τρίκαλα η Δόξα Δράμας (video)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και δη εκτός έδρας πανηγύρισε η Δόξα Δράμας. Το συγκρότημα του Στάϊκου Βεργέτη μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 5΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή, με το σουτ του Κρουθ να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Ταϊρη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι «μαυραετοί» σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 6΄ με το σουτ του Ανδρέου να καταλήγει στα δίχτυα.

Η απάντηση από πλευράς Τρικάλων ήρθε στο 11΄ όταν ο Ρούνεϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-1. Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο πέτυχαν οι Δραμινοί στο 26΄ χάρη σε ένα σουτ του Πέρεθ από μακρινή απόσταση.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ που ήταν και το τελικό του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Πέρεθ με πλασέ νίκησε τον Ταϊρη για να κάνει το 1-3. Στο 69΄ οι Μακεδονές έμειναν με παίκτη λιγότερο, κάτι που είχε σαν συνέπεια στο 76΄ η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα να μειώσει σε 3-2 με τον Γκότοβο. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Θεσσαλοί πίεσαν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις