Όραμα, συσπείρωση, ενότητα…

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, όσον αφορά τα άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κινήσεις, που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας και το πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι η δημιουργία…

…όχι μόνο μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά μιας ομάδας που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και η οποία θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Από εκεί και πέρα, η νέα διοίκηση καλείται να δώσει όραμα στους φιλάθλους, να πετύχει την ενότητα και τη συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του Ολυμπιακού, έτσι ώστε η ομάδα να βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών.
Στις προτεραιότητες των ανθρώπων που θα ηγηθούν της ΠΑΕ, είναι να βρεθεί λύση με τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή, να βρεθεί η «χρυσή τομή», να τακτοποιηθούν οικονομικά και να αποχωρήσουν από την ομάδα, χωρίς τον Ολυμπιακό να βαραίνουν προσφυγές. Θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή των Δημήτρη Διαμαντόπουλου και Κλάρενς Μπιτάνγκ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν επαφές με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό από το περσινό ρόστερ και δεν έχουν καταθέσει προσφυγή, θα συζητήσουν με τα άτομα της νέας διοίκησης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το ποιοι θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι περισσότεροι, πάντως, αναμένεται να παραμείνουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού.
Το θέμα του προπονητή επείγει και ήδη γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι φιλόδοξος, γνώστης της κατηγορίας και ικανός να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές και να τους μεταδώσει το πνεύμα του νικητή. Είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να κάνει σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή και για το λόγο αυτό οι κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεγμένες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις