Σπουδαίο “διπλό” για Γ.Σ. Αλμυρού στην Τσαριτσάνη

Μόνο τυχαία δεν είναι και φέτος η πορεία του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ύστερα από πέντε αγωνιστικές ο ΓΣΑ εξακολουθεί να παραμένει αήττητος, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα το απόγευμα κατάφερε να φύγει νικητής από μια δυνατή έδρα, επικρατώντας με 3-1 του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη. Δύο γκολ σημείωσε ο Στέλιος Αλεξανδρής στο 17’και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ενώ το τρίτο τέρμα των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Χατζής στο 83’. Για τους γηπεδούχους είχε καταφέρει να μειώσει προσωρινά ο Χάμος στο 66’

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου αγωνίστηκε με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα και κατάφερε παίζοντας έξυπνα να κλείσει τους χώρους για την εστία του Σταυράκη, ενώ επεδίωξε με αντεπιθέσεις να φτάσει στο γκολ. Και κατάφερε να σκοράρει στο 17’ όταν ύστερα από σέντρα του Σταμάτη Καρρά, ο Στέλιος Αλεξανδρής με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 35’ο Αλεξανδρής και πάλι λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο τέρμα, με τον Νούσια να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Τελικά το 0-2 ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τζοβάρας γύρισε τη μπάλα για τον Αλεξανδρή και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος μείωσε το σκορ στο 66’ με κεφαλιά του Χάμου και προσπάθησε στη συνέχεια να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως η εστία του Σταυράκη να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Οι όποιες ελπίδες των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση εξανεμίστηκαν στο 83’, όταν ο Χατζής με ωραία προσπάθεια ξεπέρασε την αντίσταση δύο αντιπάλων, γράφοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας).
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Περτζόνι (61’ Ντούφας), Μπουμπουνάρας (52’ Μιχτάρι), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (46’ Βραχαλίδης), Γκαμπέτας, Γαλάνης, Πετράκης, Χάμος, Μπουλτσιάς.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς (76’ Κόκκας), Αλεξανδρής (93’ Δημητρίου), Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης (63’ λ.τρ. Χατζής), Τσελεπής (81’ Κρανάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις