Κύπελλο ΕΠΣΘ: Πρόκριση Ρήγα… στο Στεφανοβίκειο

Με ένα γκολ που σημειώθηκε στην αρχή της αναμέτρησης, ο Ρήγας πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας στο Στεφανοβίκειο επί του Διαγόρα με 1-0.  

Καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όπου μετουσίωσαν μία από τις τρεις καλές ευκαιρίες τους σε γκολ.

Ανέβασαν κατά πολύ την απόδοσή τους και εμφανίστηκαν πιο πιεστικοί οι γηπεδούχοι, μετά από το 66ο λεπτό, όταν κι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές,  επιδιώκοντας το γκολ που θα τους ξανάβαζε στο παιχνίδι. Ωστόσο, για την ομάδα του Διαγόρα που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και νέο προπονητή (Μιχάλη Ζιώγα), ο οποίος χρειάζεται το χρόνο του για να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα,  το Κύπελλο δεν αποτελούσε πρωταρχικό στόχο, καθώς οι παράγοντες του Στεφανοβικείου έχουν δείξει ξεκάθαρα πως ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι  είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, όταν μόλις στο 3ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργαντζή, είδαν να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι του Διαγόρα.

Στην επόμενη φάση (4’) οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν να σκοράρουν, επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουτούλη, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ρήγα, Παπαγιάννης, απέκρουσε σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό, όταν ο Αραμπατζής δέχτηκε την μπάλα από τον Πάσχο και με άψογο πλασέ από κοντινή απόσταση, έγραψε το 0-1 για τον Ρήγα.

Στο β΄ ημίχρονο  και συγκεκριμένα στο 55’ ο Βουραζέρης κατάφερε να αποκρούσει σουτ του Γούτσιου από καλή θέση, στο  62΄ Γουτούλης ήταν εκφραστής της δεύτερης καλύτερης στιγμής του Διαγόρα, όμως και πάλι ο Παπαγιάννης επικράτησε στη μεταξύ τους “μονομαχία”.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι μένουν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κουρούμαλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, που δεν δόθηκε, σε ανατροπή του Γεωργαντζή.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (88’), στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, ο Σέττος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ για την ομάδα του, αφήνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 0-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούλας, Ν. Βουραζέρης (92’ Βαλωτής), Πρασσάς, Ιωάννου, Καλλιακούδας, Κουβελάς, Κουρούμαλλος, Τσουκάλης, Τζιόλας, Γουτούλης.
ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γεωργατζής, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Αραμπατζής (65’ Νασιακόπουλος), Τσιαντής, Πάσχος (85’ Τανός), Σέττος, Τσιρδέλης (89’ Μπόλκας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις